header afbeelding

Voetbalschool Leusden is de nieuwe partner Schoolvoetbaltoernooi

Tamara

4 maart 2020

Plaats een reactie

De Voetbalschool Leusden is de nieuwe partner van het Schoolvoetbaltoernooi dit jaar. De voetbalschool Leusden is een nieuw begrip in Leusden. Ze willen dat voetbal en sport voor ieder kind in Leusden mogelijk is. Met meer ruimte en kwaliteit, om nog veel beter te worden in voetbal. De voetbalschool Leusden biedt vele nieuwe projecten aan en komt op voor de rechten. Op goede velden, kleding voor iedereen, trainingstijden en gekwalificeerde coaches. Zodat je nog beter kan worden in voetbal. ‘Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Zij zijn immers onze toekomst.’ Op basis van deze visie is de vereniging Voetbalschool Leusden opgericht. Dit is een visie waar het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld ook achter staat. Een ideale partner met veel overlap. Voetbal mogelijk maken voor ieder kind in Leusden ze in aanraking brengen hiermee op een laagdrempelige manier.

Dit jaar op veld 5 (tussen de wedstrijden) op het schoolvoetbaltoernooi is de Voetbalschool Leusden actief. Ze doen op veld 5 een challenge en wat gave voetbalactiviteiten. Wil jij de tips en trucs van goede gekwalificeerde trainers om sterk te staan met de wedstrijden. Ga dan zeker mee doen. Wordt een echte voetbalbaas!

 

De Voetbalschool Leusden.

Wil je vaker doordeweeks en tijdens schoolvakanties voetballen? En beter gemaakt worden door gekwalificeerde trainers? Dan is de Voetbalschool Leusden wat voor jou.

De Voetbalschool Leusden is voor échte voetbalbazen: jongens en meisjes in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar kunnen bij ons terecht. De training wordt altijd verzorgd door een KNVB-UEFA gecertificeerde ervaren trainers. Selectiespelers uit de Onder 17 en Onder 19 trainen mee en geven het goede voorbeeld: hoe neem je een bal aan? Hoe wordt je de baas over de bal? Wanneer ben je aanspeelbaar? Wat doe je in balbezit en tijdens het verdedigen? Hoe werkt kantelen?

Wij bieden verschillende activiteiten, waarbij plezier en beter worden het belangrijkst zijn:
-Tijdens schoolweken kan je meerdere keren per week, naast je vaste trainingen en wedstrijden bij je eigen club, extra bij ons trainen
-Tijdens schoolvakanties trainen we 52 weken per jaar door
-Tevens organiseren we in de schoolvakanties voetbalclinics, voetbalkampen en andere leuke activiteiten
-Voor talenten uit de regio Amersfoort organiseren we masterclasstrainingen door professionele jeugdtrainers, die vaak zelf oud-profvoetballer zijn. —Vanuit hun praktijkervaringen geven zij plezierige techniek- en tactiek verbeterende oefeningen. Een training wordt altijd afgesloten met een partijtje
-Deelnemers en deelneemsters aan ons masterclassprogramma krijgen ook de unieke ervaring om meerdere keren per jaar tegen leeftijdsgenoten in de selectie van Betaald Voetbal Organisaties oefenwedstrijden te spelen. Dat vergeet je van je leven niet meer!

De voetbalschool Leusden biedt individuele begeleiding in groepsverband. Er is dus veel aandacht voor de individuele ontwikkeling. Met deelnemers worden persoonlijke aandachts- en ontwikkelpunten doorgesproken en afgesproken. Niets moet, wij zijn er om jou beter te helpen worden. Wij zijn een vereniging die onze activiteiten betaalbaar voor ieder kind houden. Er zijn speciale regelingen.

Ben je een Voetbalbaas en krijg je maar geen genoeg van voetbal? Wil je nóg beter worden? Train dan eens vrijblijvend met ons mee. We horen heel graag van je!

 

 

 

 

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t