header afbeelding

Inschrijving Schoolvoetbaltoernooi met Succesmakelaars als hoofdsponsor!

Tamara

1 maart 2020

Plaats een reactie

Dit is alweer het 4e jaar dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs het schoolvoetbaltoernooi sponsort, ze zijn zeer positief voor de continuïteit van dit mooie toernooi. Wij zijn natuurlijk erg blij met de sponsoring en hopen dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs nog lang verbonden zal blijven aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld. Hou onze social media in de gaten want ook dit jaar houden ze een WINACTIE voor jullie klas.

 

Op maandag 2 maart start de inschrijving voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi 2020. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich dan tot en met zondag 15 maart aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. Het 48e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op dinsdag 28 april 2020, aan het begin van de meivakantie. 

Ook dit jaar zal er veel getraind moeten worden om de winst binnen te slepen. Maar niet getreurd zoals elk jaar zullen wij elke deelnemer voorzien van een klein presentjes. Gesponsord door SKA kinderopvang en Succes makelaars. Zo blijft het toernooi voor een ieder leuk. Ook dit jaar kunnen de supporters ook een prijs winnen. De felbegeerde ‘Juich CUP’! De cup zal gaan naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte en de beste yell. Betrek dus de hele klas bij het toernooi! De bekers en medailles worden gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en Schoonmaakbedrijf Succlean. Met z’n allen werken we samen om dit Succes schoolvoetbaltoernooi tot een groot succes te maken. Doe je ook mee?

Verder zullen de scheidsrechters in vernieuwde shirts lopen. Deze zijn gesponsord door de Rabobank. De nieuwe polo’s voor de organisatie door Van Schoonhoven Infra BV. Mocht je nu onverhoopt een blessure oplopen tijdens het toernooi. Niet getreurd zoals elk jaar staat de EHBO weer voor je klaar. Deze zijn dit jaar gesponsord door Yellow Lemon Tree.

De prijsuitreiking vindt plaats op 28 april 2020, om 15.00 uur, iedereen is welkom. De prijs wordt uitgereikt door een special guest. Check regelmatig onze Facebook pagina voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t