Prijsuitreiker 2019

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker Fabian de Keijzer jong FC Utrecht

 

De eerste tip zoals we deze hadden gedeeld in krantenartikel van 26 maart:
Deze speler komt uit Leusden en staat bekend om zijn katachtige reflexen. Weet jij over wie dit gaat?

Tweede tip op social media:
Tip prijsuitreiker; Deze prijsuitreiker is niet bang hands te maken. Weet jij al wie het is?

Derde en laatste tip gedeeld op social media:
Laatste tip deze ‘jonge’ prijsuitreiker; Heeft een druk wedstrijd en trainingsschema. Komt uit voor het midden van het land soms ook voor het hele land! Weet jij wie het is? Kom 23 april kijken om 15.30 uur.

Zie voor alle foto’s en interview/filmpje van oa de prijsuitreiking link foto’s toernooi 2019 

PERSARTIKEL bekendmaking prijsuitreiker en laatste aankondiging schoolvoetbaltoernooi

Bijna, Bijna! Overal wordt druk geoefend met voetballen door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Allemaal willen ze dinsdag 23 april 2019 strijden voor de overwinning. De deelnemende kinderen hebben allemaal het programmaboekje op school ontvangen. Kijk allemaal snel in het boekje voor alle informatie en leuke aanbiedingen van de sponsoren. Let op de laatste dagen voor de winactie van onze hoofdsponsor Succesmakelaars. Ook zijn we nu actief op www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi

 

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Fabian de Keijzer, Keeper van Jong FC Utrecht en Jong Oranje. Onze prijsuitreiker woonde in Leusden. Heeft in Leusden op school gezeten en gevoetbalt.  Hij heeft vaker meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi en vindt het daarom heel tof om de prijzen uit te reiken. Hopelijk laat zijn trainingsschema het toe om erbij te zijn. Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het programmaboekje op Instagram, Facebook, Twitter en onze website. Kom om 15.30 uur naar de prijsuitreiking en wellicht scoort je een handtekening! Op veld 5 zorgt de JUMBO voor gave activiteiten voor tussen het voetballen door. En hou het programmaboekje in de gaten voor toffe acties zoals korting op je pannenkoeken van de Hakhorst of korting bij 33tweewielers.

Met jouw team de juich cup winnen dat kan. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en gave mascotte. We maken er een wedstrijd van. Zo kan ook degene die niet voetballen actief mee doen. Je klasgenootjes aanmoedigen en uit volle bost meezingen met je zelf verzonnen Yell!  Doen jullie kinderen of school ook mee aan het Succes Schoolvoetbaltoernooi? Vind snel onze www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi leuk en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het Succes schoolvoetbaltoernooi.

 

 

Interview onze prijsuitreiker Fabian de Keijzer Jong FC Utrecht

Leeftijd: 18 jaar

Positie: Doelman

Lengte: 1,93 m

 

Fabian komt uit Leusden en hij heeft op de Klimrakker gezeten. Hij heeft zelf bijna altijd meegedaan aan  het schoolvoetbaltoernooi. In groep 4 verloren we de finale gelukkig in groep 8 wonnen we met penalty’s. Hij hoopt dat zijn trainingsschema het toelaat dat hij er Dinsdag 23 april bij kan zijn. Want hij vindt het super tof dat hij de prijzen uit mag reiken.

Vorig jaar heeft hij zijn havo afgerond en nu focust hij zich helemaal op voetbal. Hij traint 5 dagen in de week waarvan op 3 dagen 2 keer. En meestal hebben we op vrijdag een wedstrijd.

Doelman Fabian de Keijzer begon bij Roda’46 en groeide als speler in de jeugdopleiding van FC Utrecht uit tot Nederlands jeugdinternational. Hij hoopt nog door te groeien. Zijn doel is in het eerste te komen. Fabian speelt ook al in Jong Oranje al vanaf 2016. Hij heeft al heel veel mooie momenten meegemaakt bij FC Utrecht, een van de mooiste momenten is dat hij een echt contract mocht tekenen.

 

De gouden tip van Fabian is: “Heb plezier in het voetbal en doe altijd je best. Dat zijn de belangrijkste dingen die ik je kan meegeven!”

Fabian de Keijzer debuteerde op 3 december 2018 in het betaalde voetbal. Die dag stond hij in de basis bij Jong FC Utrecht, dat toen in de Keuken Kampioen Divisie met 1-1 gelijkspel tegen FC Den Bosch.

“Fabian keept graag vooruit, heeft een katachtige reflex in huis en is erg sterk in één-op-één-situaties”, vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht

Filmpje keepers clinic https://youtu.be/EbfrEpAZU9c

In actie https://youtu.be/6VqW3iNH-5o  

Interview verlening contract https://youtu.be/mcruLb72IDQ

Aankomende wedstrijden https://www.fcutrecht.nl/teams/jong-fc-utrecht/programma/