Regiofinale 2019

De eerste regiofinales zijn achter de rug. Deze waren afgelopen woensdag 15 mei bij Delta Sports in Houten. Jongens de Holm groep 7/8 en de meisjes de Brink groep 7/8. Helaas niet door maar goed gespeeld en het was een heerlijke dag. Zie hieronder het verslag van de Holm.

De tweede regiofinale dag,  woensdag 22 mei. Nu waren de groepen 5/6 aan de beurt. Jongens ’t Palet. Op de locatie SV Houten. Het niveau is erg hoog. Ze trapten sterk af maar wat was de tegenstander sterk. Spannende wedstrijden, waar ze hebben gewonnen en verloren.  Lees het verslag hieronder. Jongens wat enorm goed gedaan! Een mooie afsluiting van het schoolvoetbaltoernooi 

In de online krant  link regiofinale

Verslag van de Holm jongens groep 7/8

De wedstrijden hebben we helaas allemaal verloren maar vaak nipt. 1e duel ging Rick bij 0-0 alleen op de keeper af maar scoorde niet. Aanval daarna scoort de tegenstander de 1-0 en vlak daarna was het duel afgelopen. Daarna een keer 3-2 verloren en zelfs in de laatste wedstrijd was een 2-0 voorsprong helaas niet voldoende en eindigde het in een 4-2 nederlaag. We speelden alle duels op echt gras en die grasmat was niet echt top. Bij sommige sprong de bal vaak van de voet in de aanname hierdoor.

Ze hebben gestreden en petje af voor het feit dat ze alle wedstrijden achterelkaar moesten spelen zonder pauze! Hadden nauwelijks tijd om te eten of te drinken. Was een top ervaring voor mij en de spelers en ondanks het verlies blijven we de beste van Leusden……

Verslag van ’t Palet groepen 5/6

Eindelijk is het zover. De regiofinales gaan gespeeld worden en onze jongens van ’t Palet hebben er zin in. De eerste wedstrijd verliezen ze nipt met 3-4 tegen de Tweesprong(Stichtse Vecht). Een goede wedstrijd maar de tegenstander was ook er goed. De tweede wedstrijd zijn de jongens extra gemotiveerd en nu spelen ze tegen de Magrietschool Zuid(Nieuwegein). Het bleek achteraf een spannende wedstrijd waarbij ze in de slotfase van de wedstrijd twee keer wisten te scoren. De laatste wedstrijd tegen de Zonneheuvel(Driebergen) moet worden gewonnen om een plek in de halve finale te bemachtigen. De jongens starten overtuigend en binnen 10 minuten staat het 3-0 met goed spel winnen ze uiteindelijk de wedstrijd met 5-0. Ze worden tweede in de poule. Nu is het afwachten op de uitslagen van de andere drie poules. De beste nummer twee van de drie poules gaat ook door. Het is ontzettend spannend van alle drie de nummers twee hebben 6 punten, doelsaldo +6 en dan gaat het om de doelpunten voor. Helaas zijn de 10 doelpunten net te weinig voor de halve finale. Een grote teleurstelling maar de jongens mogen trots zijn op de resultaten die ze hebben behaald.

 

De uitslagen van de regiofinales groep 7/8 staan hieronder.

Jongens groep 7/8
1. De Marke (Amersfoort)
2. Godelinde (Hilversum)
3. Johan Bogermanschool (Houten)
4. De Hoeksteen (Gooi Noord)

Meisjes groep 7/8
1. Professor Kohnstammschool (Utrecht)
2. Coolsma (Driebergen)
3. De Lispeltuut (Lelystad)
4. De Stek (Houten)

De uitslagen van de regiofinales groep 5/6 staan hieronder.

Jongens groep 5/6
1. Aloysiusschool – Amersfoort
2. Juliana Daltonschool – Gooi Noord 
3. Tweesprong – Stichtse Vecht
4. ZSV – Zeist

Meiden groep 5/6
1. De Marke – Amersfoort
2. Fransiscusschool – Stichtse Vecht
3. ZSV – Zeist
4. Rehobothschool – Gooi Noord