Uitslagen/krant 2019

Sportieve strijd tijdens Succes Schoolvoetbaltoernooi

Afgelopen dinsdag vond het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld plaats. Het was heerlijk zonnig maar er stond fris windje waardoor het echt heel lekker was, de sfeer was fanatie k maar wel heel gezellig en relax. De floormarkers van Schoonhoven Infra zorgde voor een goede afzetting van de nieuwe veldindeling. Ook zijn er meer teams die tegelijk speelde dus de nieuwe hesjes van Spek & Beld waren een redding.

 

Fabian de Keijzer, keeper Jong FC Utrecht, maakte de redding


De prijsuitreiking was extra speciaal. De keeper van Jong FC Utrecht en Jong Oranje, Fabian de Keijzer deelde de bekers en medailles uit (gesponsord door van Schoonhoven Infra en Succlean). Fabian vond het heel tof om de prijzen uit te reiken, zeker omdat hij in zijn jeugd zelf mee heeft gedaan. Ook konden de spelers en supporters nog handtekeningen scoren, vele vragen beantwoorden en heeft hij met een aantal nog een balletje getrapt.

 

Op veld 5 hoefden de kinderen zich in de rust niet te vervelen JUMBO stond er met een springkussen.

 

In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C Jongens 11-13 jaar de Holm. Groep E Meisjes 11-13 jaar Sint Jozef. Groep B Jongens 9-10 jaar ‘t Palet 1, Groep A Jongens 7-8 jaar Rossenberg. Groep D Meisjes 9-10 jaar Sint Jozef Groep M Meisjes 7-8 jaar ‘t Palet 1.  De winnende teams B, C, D en E gaan door voor de regionale finales later dit jaar. Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team. Winnaar bij de scholen werd ‘t Ronde. Rossenberg uit poule E werd beoordeelt als meest fairplay. De oren moesten het misschien ontgelden, maar er was één duidelijke winnaar voor de Juich Cup: Rossenberg uit poule B. Bekijk alle uitslagen op www.schoolvoetbal.nl

 

 

Toernooi was weer een succes

De organisatie is trots op de vele deelnemende teams, vrijwilligers/scheidsrechters, supporters en sponsoren. Oa voor de EHBO, Yellow Lemon Tree. Beest voor de bloemen. Samen hebben er weer een onvergetelijke dag van gemaakt. Dank hiervoor! Met een speciale dank voor onze hoofdsponsor van het ‘Succes Woonplein’: Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten. Voor de WINACTIE Walibi kaartjes heeft Kla4 gewonnen.

 

Foto’s en informatie over het schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl. Like ons op facebook of volg ons op Twitter en LinkedIn.