header afbeelding

Interview deelnemende kinderen

Tamara

24 april 2017

Plaats een reactie

Interview deelnemers Succes Schoolvoetbaltoernooi 2017

Wij van de organisatie vinden het altijd erg leuk om met de kinderen die meedoen met het toernooi te praten hoe ze het toernooi vinden.

We hebben gesproken met verschillende kinderen hierbij een paar uitgelicht;

Nienke van De Holm is 10 jaar E1 en heeft al vaker meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi. Vorig jaar wonnen ze de juichcup. Ze zit ook op voetballen bij Roda. Ze vindt het leuk dat ze nu met haar klas kan voetballen en dat je dingen kan kopen zoals patatjes. Alles is leuk van vandaag. Leuk georganiseerd.

 

Marloes van de Sint Jozefschool is 9 jaar, heeft al 2x meegedaan aan het voetbaltoernooi en nu al 2 wedstrijden gewonnen 6-0 en 3-0 zelf heeft ze 2x gescoord. Wat minder leuk is dat je vroeg op moet staan tijdens de vakantie. Het leukste aan het toernooi is dat je met je vriendinnen kan voetballen, het mooie weer, in de spits kan spelen en kan winnen! Ze vindt het heel leuk dat Diggy Dex komt optreden!

Kevin en Niels van de Hobbit beide 9 jaar oud en hebben al 3x mee gedaan en willen nog vaker meedoen. Niet zo leuk is het wachten tussen de wedstrijden en de regen zeker omdat er dan modder kwam op veld 8. Dat Diggy Dex komt optreden is heel leuk en het voetballen en winnen en ook dat er leuke activiteiten zijn zoals Buurtsportcoaches en DunkInBasket van opgeruimd Leusden.

Kim en Sam van de Holm zijn 10 en 11 jaar en hebben ook al 3x eerder meegedaan aan het Succes Schoolvoetbaltoernooi. Het voetballen is leuk er waren goede scheidsrechters. De regen is minder leuk en ook dat je soms tegen grotere of kleiner kinderen moet spelen. Sam was onze mascotte door haar enkel blessure maar vond het tof om erbij te zijn!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t