header afbeelding

45e Succes Schoolvoetbaltoernooi

Admin

15 februari 2017

Reacties gesloten

Op 24 april 2017 wordt voor de 45ste keer het Succes Schoolvoetbal-toernooi georganiseerd in Leusden / Achterveld. Inschrijvingen zijn nu 6 maart van start. Schrijf je in bij je eigen basisschool. Hoofdsponsorschap ‘Succes Woonplein, Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten’

Het winnen van de bekers en medailles – gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en AFAS – zal nog wel wat training vragen. En ook supporters moeten nog aan de bak. De felbegeerde ‘Juich CUP’ gaat naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte of beste yell. “Zorg dat al je klasgenootjes meedoen!”

“Het 45ste jubileum krijgt een speciaal tintje”, aldus Ronald Besseling, de voorzitter van Stichting Schoolvoetbal. “Speciaal voor deze gelegenheid komt straks een Bekende Nederlander de prijzen uitreiken. Een tipje van de sluier: hij bracht een ode aan Johan Cruijff tijdens het NOC*NSF Sportgala.” De uitreiking vindt plaats op 24 april om 15.00 uur. Iedereen is welkom. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker.

Dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl, kun je op het veld of op het werk, het Succes Schoolvoetbaltoernooi live volgen. “Niemand hoeft meer iets te missen!” Zie ook de website voor de foto’s, toernooi-informatie, sponsoren en de organisatie.