header afbeelding

ZPoint

Tamara

8 januari 2019

Plaats een reactie

Tijdens de matchbeurs in November was Z-point er, als aanbieder van de ‘Super aanbieding’. Ze boden aan ‘de helpende handjes’. Schoolvoetbaltoernooi kan op 23 april de handjes heel goed gebruiken. Schoolvoetbal mocht met een paar anderen organisaties een pitch doen van 1 minuut om deze super aanbieding te winnen. Vol trots kan ik melden dat wij deze pitch hebben gewonnen!

Zpoint Leusden is een vereniging voor Zelfstandige Professionals in Leusden. http://zpointleusden.nl/  ZPoint Leusden is een platform om te sparren met collega ondernemers, te netwerken en samen te werken in projecten en opdrachten. Z-point brengt lokale professionals samen. Marketing, Communicatie, administratie, secretaresse, coaching, rijopleiding, management en events.  Samen weet en kan je meer. 

Schoolvoetbaltoernooi brengt ook de samenleving samen, lokale bedrijven, scholen, kinderen, vrijwilligers zetten zich allemaal in om de toernooidag tot een succes te maken. Heel bijzonder en waardevol om aan mee te werken.

Diversiteit de kracht van Z-point is zo divers is het ook wat er nodig is voor een toernooidag. We gaan samen kijken waar de kracht ligt en waarmee zij het schoolvoetbaltoernooi tijdens deze toernooidag zouden kunnen ondersteunen. Zoals foto’s maken, doeltjes klaar zetten, inschrijvingen helpen, een wedstrijd fluiten er is genoeg te doen.

Zodat we er ook dit jaar weer een onvergetelijke dag voor de kinderen van kunnen maken.

Alles om te zorgen dat de 750 kinderen van de 14 basisscholen in Leusden en Achterveld een sportieve dag te bezorgen.

Het is jaarlijks terugkerend toernooi waar in de focus wordt gelegd op voetbal. Waarin je in teams met elkaar samenwerkt. Met normen, waarden en tolerantie voor elkaar. Iets goeds en leuks samen te doen voor elkaar/ voor een ander.

 

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t