Winnaars van het 50e Succes Schoolvoetbaltoernooi

Tamara

24 april 2023

Plaats een reactie

Afgelopen maandag was het groot feest op de voetbalvelden in Leusden. Hier vond het 50e Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld plaats. Het begon heerlijk zonnig… Ohhh nee… zoals het hoort stortte het keihard. Rond 10 uur werd het gelukkig droog. Desondanks hadden de kinderen het fantastisch! Omdat het toernooi 50 jaar bestond hadden we groot uitgepakt. Een photobooth waar je een leuke teamfoto kon laten maken. Je kon je laten schminken. Ook was er voetgolf daarnaast was Arie Afval van de partij.

 

Prijsuitreiker

Toen de prijsuitreiker het terrein op liep hoorde ik de kinderen tegen elkaar zeggen.. “hij is er.. daar is hij..” een grote bekende voor de kinderen, de Nederlandse politievlogger Jan Willem. Hij deelde de bekers en medailles uit gesponsord door AFAS en Succlean.Hij vond het heel tof om de prijzen uit te reiken, zeker omdat hij dat nog nooit had gedaan. Erg leuk dat kinderen hem volgen en hem ook herkennen. 

 

 

In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C Jongens 11-13 jaar de Hobbit 1. Groep E Meisjes 11-13 jaar Palet 1. Groep B Jongens 9-10 jaar Hobbit 2, Groep A Jongens 7-8 jaar Brink. Groep D Meisjes 9-10 jaar St. Jozef Groep M Meisjes 7-8 jaar Hobbit.  De winnende teams B, C, D en E gaan door voor de regionale finales later dit jaar. Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team. Winnaar bij de scholen werd KLA4. En het Team A van de Bongerd werd beoordeeld als meest fairplay. De oren moesten het misschien ontgelden, maar er was één duidelijke winnaar voor de Juich Cup: Rossenberg uit poule E. Bekijk alle uitslagen op www.schoolvoetbal.nl 

 

Toernooi was weer een succes

De organisatie is trots op de vele deelnemende teams, vrijwilligers/scheidsrechters, supporters en sponsoren. Oa voor de EHBO, Yellow Lemon Tree. Beest voor de bloemen. Samen hebben we er weer een onvergetelijke dag van gemaakt. Dank hiervoor! Met een speciale dank voor onze hoofdsponsor Succesmakelaars en Regiobank. Voor de WINACTIE Zilvervloot sparen JongWijs heeft Loysderhoek groep 3/4 gewonnen.

Foto’s en informatie over het schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl. Like ons op facebook of volg ons op Twitter en LinkedIn.

We houden jullie graag op de hoogte van de regiofinales.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t