header afbeelding

Vrijwilligersuitje naar voetbalwedstrijd

Tamara

15 februari 2020

Plaats een reactie

Het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld heeft met zijn vrijwilligers een super tof uitje mogen organiseren. Met de touringcar naar de voetbalwedstrijd FC Twente – AZ. Dit was mogelijk door het bedrag wat beschikbaar is gesteld door de Gemeente Lariks Welzijn en Zorg Leusden met de vrijwilligersprijs en met de bijdrage van AFAS. Met 2 opstapplekken in Achterveld en Leusden vertrok de touringcar naar Enschede. 

Het Schoolvoetbaltoernooi werd vertegenwoordigd door de organisatie en scheidsrechters. Elk jaar zetten tientallen vrijwilligers zich in om van het schoolvoetbaltoernooi een succes te maken. Mooi om ze dit jaar extra in het zonnetje te zetten.

De sfeer in stadion zat er goed in een na eerste doelpunt ging het geheel los. Met grote trommels en liedjes ‘ga staan als je voor Twente bent’. En ‘Twente Enschede olé olé’ 3e doelpunt was helaas buitenspel. FZ Twente was het sterkste in de wedstrijd. Al was de 2e helft niet zo spannend is het 2-0 gebleven. Ik citeer Fokko Tilma een van onze scheidsrechters ‘Met uitblinker Queensy Menig, ex Ajax en FC Nantes, als maker van de belangrijke Twentse 2-0. AZ zakte door de ondergrens. Met aanvoerder Teun Koopmeiners en spits Obadu als gevers van onbestemde speelballen.’

We zaten met onze groep bij elkaar en hebben het samen enorm gezellig gehad tijdens de wedstrijd en onderweg. Alle betrokken vrijwilligers bedankt voor de inzet al deze jaren en wij hopen dat er nog vele jaren zullen komen.

Op de website www.schoolvoetbal.nl en op ons social media Facebook, Insta, Twitter en LinkedIn kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuw omtrent het schoolvoetbaltoernooi. Het Succes schoolvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op dinsdag 28 april 2020, op het Burgemeester Buining sportpark gelegen aan de Bavoortseweg in Leusden waar u vanzelfsprekend ook van harte welkom bent.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t