header afbeelding

Succes Schoolvoetbal was weer een groot feest

Tamara

25 april 2022

Reacties gesloten

Succes Schoolvoetbal was weer een groot feest
Afgelopen maandag vond het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld plaats. Dit jaar bij SV Achterveld. Het begon met regen, gelukkig was de pret niet te drukken, de kinderen waren vol enthousiast. Blij dat er weer een schoolvoetbaltoernooi door mocht gaan, de sfeer was fanatiek maar wel heel gezellig. Met de nieuwe polo’s voor de organisatie van Schoonhoven Infra en de T-shirts voor de scheidsrechters van Rabobank konden we goed voor de dag komen. 

 

Prijsuitreiker

 

De wethouder Wim Vos was de prijsuitreiker. Hij deelde de bekers en medailles uit, gesponsord door van Schoonhoven Infra en Succlean. Hij vond het heel tof om de prijzen uit te reiken, zeker omdat hij de wethouder van sport is. Fijn om alle kinderen zo samen te zien. Goed voor de sportiviteit en de kinderen kennis te laten maken met andere sporten.

 

In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C Jongens 11-13 jaar ’t Palet. Groep E Meisjes 11-13 jaar ’t Ronde. Groep B Jongens 9-10 jaar ’t Palet, Groep A Jongens 7-8 jaar De Brink. Groep D Meisjes 9-10 jaar. De Brink. Groep M Meisjes 7-8 jaar ’t Palet.  De winnende teams van groep B, C, D en E gaan door voor de regionale finales later dit jaar. Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team. Winnaar bij de scholen werd de Hobbit. Startblok uit poule E werd beoordeelt als meest fairplay. De oren moesten het misschien ontgelden, maar er was één duidelijke winnaar voor de Juich Cup: Startblok uit groep B. Bekijk alle uitslagen op www.schoolvoetbal.nl 

 

Toernooi was weer een succes
De organisatie is trots op de vele deelnemende teams, vrijwilligers/scheidsrechters, supporters en sponsoren. O.a. voor de EHBO, Yellow Lemon Tree. Beest voor de bloemen. AFAS voor het geluid. Samen hebben er weer een onvergetelijke dag van gemaakt. Dank hiervoor! Met een speciale dank voor onze hoofdsponsor van het ‘Succes Woonplein’: Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten. Voor de WINACTIE Walibi kaartjes heeft groep 5/6 en 7/8 van De Brink gewonnen.
Foto’s en informatie over het schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl. Like ons op Facebook of volg ons op Twitter en LinkedIn.
We houden jullie graag op de hoogte van de regiofinales.

Praktische informatie

 

Succes Schoolvoetbaltoernooi; 
Tamara Besseling Tel: 06-25272338 pr@schoolvoetbal.nl  
www.schoolvoetbal.nl   

 

www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi   
www.twitter.com/Schoolvoetbal_ 
https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal 
foto; 0397 0411 0419 0546 0571