header afbeelding

Succes Makelaars en Financieel Adviseurs in de verlening

Tamara

4 maart 2019

Plaats een reactie

We mogen met trots melden dat het Hoofdsponsorschap van Succes Makelaars en Financieel Adviseurs aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld is verlengd! Dit is het 3e jaar dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs het schoolvoetbaltoernooi sponsort, ze zijn zeer positief voor de continuïteit van dit mooie toernooi. Wij zijn natuurlijk erg blij met de sponsoring. Dit jaar verzorgt Succes Makelaars en Financieel Adviseurs een tof prijsje voor alle deelnemende kinderen en o.a. de geluidsinstallatie op de toernooidag. Let op social media Facebook en Insta want hier start binnenkort een waanzinnige winactie.

Op 4 maart start de inschrijving voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi 2019. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich dan aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. Het 47e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op dinsdag 23 april, aan het begin van de meivakantie.
Om in de prijzen te vallen dit jaar, zal er veel getraind moeten worden! Niet alleen door de voetballers om de finales te kunnen winnen, maar ook door de supporters om de felbegeerde ‘Juich CUP’ te winnen! De cup zal gaan naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte en de beste yell. Betrek dus de hele klas bij het toernooi! De bekers en medailles worden gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en Schoonmaakbedrijf Succlean. Spelen jullie wel eens tegen een school met een zelfde kleur shirt? Spek & Van den Beld Notariaat zorgt voor fijne hesjes die jullie dan aan kunnen doen. Z-point zal ons met helpende handjes ondersteunen op de toernooidag. Met z’n allen werken we samen om dit Succes schoolvoetbaltoernooi tot een groot succes te maken. Doe je ook mee?

De prijsuitreiking vindt plaats op 23 april om 15.00 uur, iedereen is welkom. De prijs wordt uitgereikt door een special guest. Check regelmatig onze Facebook pagina voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker! Mochten er mensen flauwvallen door de verrassing van de prijsuitreiker dan is daar altijd nog de EHBO, gesponsord door Yellow Lemon Tree!
Dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl, kun je nu overal het Succes Schoolvoetbaltoernooi live volgen. “Niemand hoeft meer iets te missen!” Zie ook de website voor de foto’s, toernooi-informatie, sponsoren en de organisatie. Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten kunt u een connectie met ons worden op Instagram, LinkedIn, Twitter of Facebook.

link artikel inschrijving schoolvoetbaltoernooi met succesmakelaars in de verlenging

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t