header afbeelding

Sportieve strijd tijdens Succes Schoolvoetbaltoernooi

Tamara

14 mei 2018

Plaats een reactie

Het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld vond maandag plaats. Door de vele regenval werd het toernooi een uur later gestart. Hoewel het de hele dag bleef regenen, kon dat de pret niet drukken volgens de organisatie. Dankzij de nieuwe jassen van de scheidsrechters en organisatie gesponsord door Rabobank bleven die warm en droog en waren ze goed herkenbaar op de velden.

De prijsuitreiking was extra speciaal. De Fifa E-sporter van Ajax, Dani Hagebeuk, deelde de bekers en medailles uit (gesponsord door respectievelijk Van Schoonhoven Infra en Spek & Van den Beld Notariaat). Dani vond het heel tof om de prijzen uit te reiken, dat had hij nog nooit gedaan. Ook konden de spelers en supporters nog handtekeningen scoren, vele vragen beantwoorden en heeft hij met een aantal nog een balletje getrapt. Op veld 5 waren nieuwe activiteiten IPS pionnen gesponsord door AFAS waar de buurtsportcoaches gave spellen organiseerde. En Picnic er stond met de goaly en springkussen.

In de verschillende groepen en leeftijdsklassen hebben de volgende scholen een eerste plaats behaald: Groep C Jongens 11-13 jaar KL4. Groep E Meisjes 10-13 jaar ’t Ronde. Groep B Jongens 9-10 jaar Brink, Groep A Jongens 7-8 jaar KLA4. Groep D Meisjes 7-9 jaar KLA4. Deze teams gaan door voor de regionale finales later dit jaar. Verder waren er ook nog speciale prijzen voor de sportiefste school en het sportiefste team. Winnaar bij de scholen werd Cristal. Kompas uit poule E1 werd beoordeelt als meest fairplay. De oren moesten het misschien ontgelden, maar er was één duidelijke winnaar voor de Juich Cup: De Holm uit poule E1.

 

https://leusderkrant.nl/sport/sportieve-strijd-tijdens-succes-schoolvoetbaltoernooi-435205?fbclid=IwAR22otPCz03qUPjuYLmwnVMC-Nbi8j1Q3Gsvv5TFPJ1DhHrUXkHwOymGhMc

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t