header afbeelding

Succesmakelaars en Succes financiële Diensten, Hoofdsponsor

Admin

7 maart 2017

Reacties gesloten

Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten in verlenging!

Hoofdsponsor van het Succes Schoolvoetbaltoernooi in verlenging!

Hoofdsponsorschap van Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld in de verlenging. Succes sponsort het schoolvoetbaltoernooi nu voor het 2e jaar. Met het tekenen in 2017 van het sponsorcontract zijn Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten de nieuwe naamgever van het Succes Schoolvoetbaltoernooi. We zijn erg dankbaar en trots dat zij ons toernooi sponsoren. Mede hierdoor is de continuïteit gegarandeerd. Onder andere de vernieuwingen op de nieuwe website, zoals de inschrijvingen, de presentjes voor alle deelnemende kinderen en het drukwerk komen op hun conto.

Hendrik-Jan Rinkel van Succesmakelaars: “We zijn al ruim 20 jaar een bekend gezicht in Leusden en omstreken. Daarom past zo’n lokaal initiatief als het Schoolvoetbaltoernooi ook zo goed bij ons. In onze jeugd keken we zelf ook uit naar het schoolvoetbaltoernooi. We deden er alles aan om van de andere scholen te winnen! Met de sponsoring van het ‘Succes’ Schoolvoetbaltoernooi kunnen we er voor zorgen dat deze plaatselijke traditie gewoon doorgaat.”

Lucienne van Ruitenbeek van Succes Financiële Diensten: “Het afgelopen jaar zijn we flink gegroeid. De verhuizing naar het Succes Woonplein is daarbij van grote betekenis geweest. Doordat veel huizen onder water staan en de pensioenopbouw onzeker is, zijn daar veel vragen over. Klanten weten ons daardoor ook steeds beter te vinden voor de financiering en verzekering van hun woning. Je kunt immers nog zo mooi wonen, maar als de maandlasten of risico’s te hoog zijn, kun je er alsnog niet van genieten!”

Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten zijn te vinden op het Succes Woonplein aan de Hamersveldseweg 72 in Leusden. U kunt hier terecht voor o.a. het (ver)kopen/huren van een woning, een onafhankelijk hypotheekadvies en uw verzekeringen. Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie in de ontmoetingsruimte. Of maak gebruik van de werkruimte met gratis wifi.

Dankzij deze nieuwe hoofdsponsor is het Schoolvoetbaltoernooi van ‘Succes’ verzekerd!

http://www.succesmakelaars.nl/ en http://www.succesfd.nl

 

Bekijk het Sponsor archief.