header afbeelding

Prijsuitreiker Succes Schoolvoetbaltoernooi

Tamara

13 april 2023

Reacties gesloten

Het Succes Schoolvoetbaltoernooi bestaat 50 jaar! Hier maken we een groots feest van waarbij we alles uit de kast hebben getrokken! Je hoeft je tussen de wedstrijden door in ieder geval niet te vervelen. Op veld 5 en op het gehele terrein vind je allemaal bijzondere activiteiten.

We hebben enorm veel aanmeldingen, er doen bijna 80 teams mee! Overal wordt druk geoefend met voetballen door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Allemaal willen ze maandag 24 april 2023 strijden voor de overwinning. De deelnemende kinderen hebben allemaal het programmaboekje digitaal op school ontvangen. En anders kun je deze terug vinden op onze site. Kijk allemaal snel in het boekje voor alle informatie. Let op: dit zijn de laatste dagen voor de WINACTIE van onze hoofdsponsor Succesmakelaars/Regiobank. 

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Politievlogger Jan-Willem. Nederlandse politieagent Jan-Willem Schut. Hij is een Nederlandse politieagent en bekend als vlogger op YouTube. Met ruim 300k volgers en zijn vlogs worden honderdduizenden keren bekeken. “Ik ben trots op het politiewerk. Met mijn vlogs laat ik het politiewerk zien zoals het echt is en wat we allemaal doen. Mensen hadden alleen maar beeld van agenten die geweld gebruikten of bekeuringen schreven. Maar ik doe veel meer dan dat, dacht ik toen. Die andere kant van het verhaal wilde ik laten zien en vertellen.”

Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het programmaboekje op Instagram, Facebook, Twitter en onze website. Kom om 15.30 uur naar de prijsuitreiking en wellicht scoort je een handtekening! 

Met jouw team de juich cup winnen, dat kan. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en een gave mascotte. We maken er een wedstrijd van. Zo kan ook degene die niet voetballen actief mee doen. Je klasgenootjes aanmoedigen en uit volle borst meezingen met je zelf verzonnen Yell!  

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het Succes schoolvoetbaltoernooi.

 

 

Praktische informatie

Succes Schoolvoetbaltoernooi; 

www.schoolvoetbal.nl   

http://www.succesmakelaars.nl/

www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi

www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi   

www.twitter.com/Schoolvoetbal_ 

https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal