header afbeelding

Nieuwe flyer schoolvoetbal 2020

Tamara

22 oktober 2019

Plaats een reactie

Graag willen we vragen om uw sponsoring. Dit zorgt voor de continuïteit van één van de grootste schoolvoetbaltoernooien in de wijde omgeving. Om de 750 deelnemende kinderen van de 14 basisscholen een sportieve dag te kunnen geven in de meivakantie.  Dat is een mooie manier om samen iets leuks/goeds voor een ander te doen.

Naast middelen zijn we ook altijd op zoek naar extra handen. Bijvoorbeeld kunt u foto’s maken, doeltjes klaar zetten, met de inschrijvingen helpen en/of een wedstrijd fluiten.

Extra – Dit jaar willen graag 30 scheidsrechters t-shirts (oranje) en 15 organisatie polo’s (groen) aanschaffen. We willen graag een uniforme herkenbare uitstraling. Dan kunnen de shirts niet ontbreken. Met ons schoolvoetballogo. Helaas zijn de oude shirts versleten. We hebben een offerte opgevraagd en we verwachten €1.000,- kwijt te zijn.

Dit is een mooie dag om bedrijven met het schoolvoetbaltoernooi te kunnen verbinden. Complimenten voor de bedrijven die hun sociale maatschappelijke betrokkenheid tonen en de lokale initiatieven te ondersteunen.

Als tegenprestatie zorgen wij dat u op de website www.schoolvoetbal.nl komt. Plus in het programmaboekje (zie ook website) deze wordt verspreid aan alle deelnemende kinderen. Uw bedrijf wordt vermeld op social media en wellicht ook in andere media zoals de Leusderkrant. Ook bent u van harte welkom op de toernooidag zelf 28 april 2020.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t