header afbeelding

Niet doorgaan 49e Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld van 26 april 2021

Tamara

24 februari 2021

Plaats een reactie

Normaal is dit de tijd van de inschrijvingen. Gaan de kinderen trainen op de voetbalveldjes en maken hun groepjes. Helaas kunnen we het 49e Succes schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld voorlopig niet door laten gaan.

Vorig jaar in maart werden we geconfronteerd met de coronapandemie. Met het 48e Succes schoolvoetbaltoernooi in de startblokken, moesten we dit helaas af lassen. Inmiddels is het 2021 en komt de geplande datum van het 49e Succes schoolvoetbaltoernooi al aardig dichtbij.

We hebben als organisatie uitgebreid nagedacht over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Het is niet verantwoord om in deze tijd een evenement te organiseren met het aantal deelnemers, dat we bij het schoolvoetbaltoernooi gewend zijn. We hebben ook nagedacht over alternatieve vormen. Maar als we bedenken, dat de leerlingen nu ook met bepaalde voorwaarden op school mogen zijn, dan is het lastig om een veilig toernooi te organiseren. We moeten hierbij ook realiseren, dat het hier om een evenement gaat waar naast de kinderen ook vrijwilligers en begeleiders aanwezig zijn. Tevens is het organiseren van evenementen, onder de huidige coronamaatregelen op dit moment in het geheel niet toegestaan.

In deze tijden is het lastig om vooruit te denken en te plannen, want niemand weet wat de komende maanden gaat brengen. Zolang er vanuit de overheid (gemeente) geen toestemming wordt gegeven voor het organiseren van een evenementen, dan is dat, hoe jammer dan ook, de huidige
realiteit. Wanneer er wel weer toestemming is voor evenementen, dan moeten wij ook nog kijken onder welke voorwaarden dit mogelijk is. Ook willen wij rekening houden met de sportieve agenda, want misschien willen andere verenigingen, zodra het mag, ook iets organiseren.

Hoe graag we ook willen opstarten, het is op dit moment niet verantwoord. Mocht er een lichtpuntje zijn, dan zullen we kijken of we daar gebruik van kunnen maken.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip. We hopen dat het jullie allemaal goed gaat en de mensen om jullie heen. De gezondheid van de kinderen en allen anderen staat voorop.

Mocht u vragen hebben over het toernooi, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Stichting Schoolvoetbal Leusden/Achterveld

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

t
t