header afbeelding

Inschrijving start voor het 50e Schoolvoetbaltoernooi

Tamara

15 maart 2023

Reacties gesloten

Inschrijving starten voor het 50e Schoolvoetbaltoernooi

Op maandag 20 maart start de inschrijving voor het 50e Succes Schoolvoetbaltoernooi. Omdat we 50 jaar bestaan zullen we er een groot feest van maken! Met al 7 jaar Succes Makelaars RegioBank als de hoofdsponsor van het schoolvoetbaltoernooi. Hou onze social media in de gaten want ook dit jaar houden ze een WINACTIE voor jullie klas.

Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich dan tot en met woensdag 29 maart aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. Het 50e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op maandag 24 april 2023, aan het begin van de meivakantie.
https://www.leusderkrant.nl/sport/voetbal/910576/inschrijving-van-start-voor-vijftigste-succes-schoolvoetbalto

Ook dit jaar zal er veel getraind moeten worden om de winst binnen te slepen. Maar niet getreurd zoals elk jaar zullen wij elke deelnemer voorzien van een klein presentjes. Gesponsord door Succes makelaars. Zo blijft het toernooi voor een ieder leuk. Ook dit jaar kunnen de supporters ook een prijs winnen. De felbegeerde ‘Juich CUP’! De cup zal gaan naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte en de beste yell. Betrek dus de hele klas bij het toernooi! De bekers en medailles worden gesponsord door AFAS en Schoonmaakbedrijf Succlean. Met z’n allen werken we samen om dit Succes schoolvoetbaltoernooi tot een groot succes te maken. Doe je ook mee?

De prijsuitreiking vindt plaats op 24 april 2023, om 15.00 uur, iedereen is welkom. De prijs wordt uitgereikt door een special guest. Check regelmatig onze Insta Twitter en Facebook pagina voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker! 

Praktische informatie

Succes Woonplein, Hamersveldseweg 72, 3833 GS Leusden

Succesmakelaars 

033 494 77 07

www.succesmakelaars.nl 

Schoolvoetbal; 

Tamara Besseling Tel: 06-25272338 pr@schoolvoetbal.nl  

www.schoolvoetbal.nl   

https://www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi

www.facebook.com/schoolvoetba HYPERLINK “http://www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi”ltoernooi   

www.twitter.com/Schoolvoetbal_ 

https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal